Waarom Printology voor al uw drukwerk?

1 - Praktische overwegingen

Al je drukwerk bij dezelfde drukker bestellen is vaak niet de voordeligste keuze.

Al je drukwerk bestellen bij verschillende gespecialiseerde drukkerijen is dikwijls een goede keuze, maar het vergt meer kennis, energie en administratie. 

Wij bieden het beste uit 2 werelden:

  • Enerzijds heb je 1 aanspreekpunt: Printology.
  • Anderzijds krijg je toegang tot een netwerk van drukkers waarin wij uitzoeken op welke pers de door jou gevraagde oplage het meest tot zijn recht komt EN voordelig is van prijs.

2 - De stiel verdwijnt!

Met de komst van het digitale tijdperk kende het drukken van flyers, folders, brochures een drastische daling, en steeg logischerwijs het online advertentiegebeuren.

Simultaan aan deze evolutie zagen we de daling van kennis van de drukkersstiel. Waar vroeger elke grotere onderneming een marketingafdeling had met kennis van het drukvak is deze setting vandaag de dag bijna onbestaande.

We zien te vaak ontwerpen van grafische bureaus die éénmaal gedrukt niet het verwachte resultaat geven. Dan moet je het als drukker uitleggen: te veel magenta in het blauw, foute (soms zelfs helemaal geen!) bleeds, foute pdf-bestanden…  Soms erger nog: soms zien we ontwerpen die helemaal niet te drukken vallen (geen bleeds, geen correcte bestanden aangeleverd…).

Laat daarom altijd eerst het grafisch ontwerp bekijken door jouw printmanager, dat vermijdt onaangemane verrassingen in de toekomst.